Hem » REGNKLÄDER » REGNRIDKAPPOR

REGNRIDKAPPOR

Är det dags att investera i en ridregnkappa som du kommer kunna använda i många år framöver? Då har du hittat rätt! Vi på Stierna erbjuder högkvalitativa ridregnkappor där design, funktion och hållbara material. Allt för att just du ska kunna känna att du har gjort ett bra val av ridregnkappa! I vårt sortiment av ridkappor hittar du den perfekta kombinationen av klassisk och modern design som kommer hålla i många år framöver. 

Vattentät ridregnkappa till vardag och tävling

Vi tar vattentäta ridregnkappor till en helt ny nivå! Att ett plagg kan vara vattenavvisande och vattentätt är ingen nyhet, men att få till den perfekta andningsfunktionen i ett ytterplagg är en utmaning att få fram. Vi på Stierna är stolta över våra vattentäta ridregnkappor som även har en fantastisk andningsfunktion - detta tack vare Equtex™ material. Investerar du i en ridregnkappa från Stierna kan du känna dig trygg med att du får en jacka med vattentäta sömmar, vattenavvisande material samt en fantastiskt bra andningsfunktion. Vi alla vet att en ridkappa utan andningsfunktion inte riktigt gör sig bra uppe på hästryggen då man snabbt blir varm under ett ridpass, så att hålla sig varm och torr under månadernas kalla månader är ett måste för varje ryttare!

Köp ny ridregnkappa hos oss

Varför tumma på stil och praktikalitet när du kan få båda? Våra ridregnkappor är som tidigare nämnt otroligt praktiska när det kommer till material och funktion - samtidigt som du får en snygg och modern look. Smarta funktioner såsom vattentät dragkedja och smarta knappar gör att din kappa kommer hålla när det kommer till stil i många år framöver. Utöver stil och funktion får du även en ridregnkappa som är snäll mot naturen i form av hållbara material.

Läs mer