Hem » DAM » RIDKAPPOR

RIDKAPPOR

En bra och tålig ridkappa är ett måste för varje ryttare. Är det så att du är på jakt efter en hållbar och praktiskt ridkappa så har du hittat rätt! Vi på Stierna erbjuder ridkappor för dam i snygg och hållbar design som passar bra både till vardagen i stallet och på tävling. Oavsett väder ska din ridkappa stöta bort de kan kalla kylan och hålla dig varm och torr för bästa komfort, därför har vi på Stierna tagit fram ridkappor i Equtex™ material. Detta innebär att du får en ridkappa med smarta funktioner såsom vattentäta sömmar, underbar andningsfunktion samt vattenavvisande.

Ridkappor för dam i hållbart material

Att köpa hållbart är ingen nyhet Vi alla vet att vi måste tänka på jordens resurser, oavsett inköp och hur vi konsumerar. Vi på Stierna brinner för hållbara material och vi tillverkar alla våra ridkläder för att dessa ska hålla under många år framöver. Med vårt hållbarhetstänk får du inte bara en ridkappa som är snygg och fantastiskt skön att bära, utan du får även ett plagg med eftertanke och som är tillverkad med fokus på hållbarhet.

Våra ridkappor är tillverkade för att hålla länge vilket innebär att livslängden förlängs avsevärt. Genom att följa våra skötselråd kommer du ha din nya ridkappa ge dig mycket glädje i många år framöver, vilket i sin tur kommer minska klimatpåverkan markant.

Längre ridkappa för dam

Långa ridkappor måste kunna fungera i stallet samt under ridpasset. Man vill helt enkelt kunna ha på sig sin ridkappa i stallet när stalljobbet göras såsom mockning, utfodring och så vidare, men även under ridning. Vi på Stierna är väldigt stolta över våra ridkappor för dam då dessa är designade just för dessa två ändamål; i stallet och på hästryggen. Med smarta funktioner och praktiskt knäppning i form av vattentät dragkedja gör detta att funktionen blir optimal.

Läs mer